سردرد، آبریزش بینی، گلودرد و بدن درد از علائمی است که به مدت دو تا سه روز بعد از تزریق واکسن در بدن ایجاد گردد.
در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا میکند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
وی اظهار کرد: پاسخ ایمنی واکسن آنفلوانزا بین دو تا سه هفته پس از تزریق در بدن به وجود میآید و مدت ایمنی بخشی این واکسن شش ماه تا یک سال است.
همچنین میتوانید با افزودن روغنهای ضروری مانند نعناع فلفلی و اکالیپتوس در آب داغ در حمام، بینی و گلو خود را تسکین دهید.
لیست اطلاعات دارویی ۷۲۲ محتوای سلامتی ۱,۵۰۵ مغز و اعصاب ۲۸۴ گوش، حلق و بینی ۲۳۷ پوست و مو ۲۱۰ زنان، زایمان و نازایی ۲۰۱ زیبایی ۷۴ اطفال، کودکان و نوزادان ۶۹ طب سنتی ۶۶ روانشناسی ۶۲ سلامت جنسی ۵۶ کرونا ویروس ۵۵ استخوان و مفاصل ۵۵ گوارش و معده ۵۰ چشم پزشکی ۴۵ کلیه و مجاری ادراری ۴۲ تغذیه ۳۹ عفونی ۳۳ دهان و دندان ۲۹ داخلی ۲۸ قلب و عروق ۲۶ خون، سرطان و آنکولوژی ۱۹ غدد و متابولیسم ۱۳ آلرژی ۱۰ ریه و دستگاه تنفسی ۱۰ جراحی ۸ توانبخشی و فیزیوتراپی ۶ آزمایشگاه و تصویربرداری ۵ دیابت ۳ روانپزشکی ۲ ژنتیک ۱ عمومی ۶۱
اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر میتواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.
تب: آنفلوآنزا تقریبا همیشه باعث افزایش دمای بدن میشود. معمولا در افراد مبتلا به این بیماری درجه حرارت بدن بین ۳۷/۸ تا ۴۰ درجه سانتیگراد است.
علائم آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی بیشتر است. تفاوت آنفولانزا و سرماخوردگی
الهام زمانی الهام زمانی هستم. در رشته تغذیه در مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و به دلیل علاقهای که به نوشتن دارم وارد حوزه تولید محتوا شدم.
هر نوع تغییرات صورت گرفته در رژیم غذاییتان باید با اطلاع و مشورت پزشک صورت گیرد در غیر این صورت فرد به بیماری کتوزیس یا آنفولانزای کتویی مبتلا میگردد.
با این حال، بعضی از تحقیقات نشان دادهاند که این واکسن قادر است علائم کرونا را کاهش دهد. البته برای نتیجهگیری قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن درمان آنفولانزا هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
تب و تعریق که از علائم رایج آنفولانزا هستند، میتوانند باعث کم آبی بدن شوند. بدن همچنین برای دفع خلط و مخاط اضافی در بینی و گلو به مایع نیاز دارد. به این دلایل لازم است در زمان آنفولانزا به مصرف مایعات توجه ویژهای شود.